Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

ExtremeSelfie fotó pályázat - Részvételi feltételek

<< Extreme Selfie fotópályázat

Az Invitone Korl. Fel. Társ.(Szervező) játékot (Fotópályázat) hirdet az ExtremeAudio.hu weboldalon, és az ExtremeAudio.hu Facebook oldalon az oldalak felhasználói számára.

A játék menete: A http://www.extremeaudio.hu/extreme-selfie oldalon, vagy a http://www.facebook.com/extremeaudio.hu oldal ExtremeSelfie TAB-on a nevezés menüpont alatt található a regisztrációs lap, amelyet a játékban való részvételhez helyesen ki kell töltenie.

A regisztrációs űrlap kitöltése: az adatok megadása kötelező, melyek a következők:  e-mail cím,  kép feltöltése, kép elnevezése.

A sikeres regisztrációt követően adminisztrátorunk ellenőrzi képét. Nem kerülnek elfogadásra, illetve megsemmisítésre kerülnek azok a képek, amelyek tartalma rasszista, erőszakos, megkülönböztető vagy bármely személyre, csoportra vonatkozóan bántó. Előbbiek figyelembe vétele mellett mind az az elfogadásról, mind pedig az elutasításról e-mail értesítést fog kapni.  A játékban egy játékos több tartalommal, több kép beküldésével is részt vehet.

A feltöltött fotókat likeolni tudják a www.extremeaudio.hu/... oldalon, vagy a www.facebook.com/extremeaudio.hu/ oldal ExtremeSelfie TAB-on a szavazok menüpont alatt.    A promóció zárását követően ranglistát állítunk fel és a 30 legtöbb likeot gyűjtő fotó tulajdonosa közül kerülnek kisorsolásra a nyertesek.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Játékos nyerési esélyeit. Egy képre naponta csak egyszer van lehetőség szavazni. Ettől függetlenül más képekre még van lehetőség szavazatot leadni.

Az összes beérkezett pályázatból a 30 legtöbb szavazatott kapott kép közül lesz a 3 db nyertes kiválasztva, akiknek a nyereménye 1-1 belépő a Sziget 2015 -1. napjára. A verseny nyertesei véletlenszerűen, sorsolással lesznek kiválasztva. A Szervező végzi a sorsolást.

Sorsolás: A fotók feltöltésének és a szavazatok (likeok) gyűjtésének határideje: 2015. július hó 31. napjának 23:59 59 másodpercéig tart. Az eredményhirdetés időpontja: 2015. augusztus hó 03. napjának 12:00 00 másodpercéig.  

A Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

A fotópályázat nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

A sorsolás alkalmával pótnyertesek sorsolására nem kerül sor. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét a megadott határidőn belül vagy előre egyeztetett időpontban nem veszi át, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad.

Kik vehetnek részt a játékban: A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak az ExtremeAudio.hu Facebook oldalhoz.

Személyes adatok kezelése: A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy az Invitone Korl. Fel. Társ. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, email cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja. További harmadik személyeknek az Invitone Korl. Fel. Társ. ezen információkat nem adja tovább. Az Invitone Korl. Fel. Társ. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban: A játékban nem vehetnek részt az Invitone Korl. Fel. Társ. munkatársai és alkalmazottai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Az Invitone Korl. Fel. Társ. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Felelősség kizárása: A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az általa használt Facebook profil, e-mail cím és telefon segítségével, a Szervezőt erre vonatkozóan nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. A Játékosok által megadott adatok hiányosságából/hibájából (pl. hibás név vagy cím megadása stb.) fakadó eredménytelenségért vagy meghiúsulásért, illetve az ebből fakadó károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Invitone Korl. Fel. Társ. fenntartja a jogot magának, hogy a játékszabályokat egyoldalúan módosítsa a játékosok külön értesítése nélkül.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az Invitone Korl. Fel. Társ. kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook. You are providing information to Invitone Korl. Fel. Társ. and not to Facebook.