Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
Itt vagy: > Kezdőlap >

hír

hír

2016. 04. 29. 16:44:10
A JBL Clip2 a mobil hangfalak GoPro-ja, vagy ha úgy tetszik, svájcibicskája. Kicsi, praktikus, és sokat bír - főleg vizet és hangerőt. De mi kellhet még?
Tovább a teljes teszthez >>
2016. 04. 08. 11:09:59

A Fogyasztó Barát egy 32 témakörös képes és szöveges vásárlói tájékoztató az elállási jogról és a szavatossági jogokról.  A Fogyasztó Barát embléma azt jelenti, hogy a webshopunkban korrekt és tisztességes tájékoztatást kaptok jogaitokról.  Jogszabályváltozás esetén a tájékoztató frissül, így mindig jogszerű fogyasztói tájékoztatást adunk.

A Fogyasztó Barát nem csak nehezen érthető „apró betűs” jogi szövegekről tájékoztat egyszerűbben, hanem úgy tesz eleget a jogszabályi kötelezettségének, hogy valóban segíti a vásárlót, azaz titeket.

2016. 01. 29. 00:23:57
Január utolsó hétvégéjét is fel lehet turbózni! Mi ezt most egy különleges bevezető akcióval tesszük meg, amely a 2016. február első hetétől, rendszeresen jelentkező Hétvégi Akciós Ajánlataink akció sorozatot hivatott bemutatni.
2016. 01. 07. 12:27:37
A JBL 3 kiváló terméke, a JBL Xtreme, a JBL Boost TV és a JBL Reflect Aware nyerte el a 2016-os CES (Consumer Electronics Show, azaz a Fogyasztói termékek Elektronikai Kiállítás) Innovációs díját. Gratulálunk! És hogy miért innovatívak ezek a termékek azt ti is kideríthetitek, ha ellátogattok hozzánk és kipróbáljátok őket.
2015. 12. 15. 19:44:07
Az elsõ alkalommal, JBL egyesíti a magával ragadó élményt az aktív zajszűrő technológiával és lehetővé teszi a külső zajok dinamikus kizárását. Egyetlen gombnyomással kizárhatod a környezetet, de kontrollálhatod azt is,hogy mennyit engedsz be belőle. Készülj fel a legtisztább, legvalóságosabb zenére, amit valaha hallottál. Egy gombnyomásra a TruNote technológia automatikusan kalibrálja a fejhallgatót egyedileg az te ízlésed szerint.

Minden eddiginél több irányítást és a személyre szabott zenehallgatás az ingyenes App segítségével. Mobil készülékén keresztül, létrehozhatsz egyedi EQ beállításokat és hozzáférhetsz az összes többi speciális fejhallgató beállításokhoz és funkciókhoz. Külön vezérelhető bal és jobboldai zajszűrés és még sok más beállítás az appon keresztül. Töltsd le most!
2015. 11. 09. 17:31:47
A Black Friday-nek az Egyesült Államokban már komoly hagyománya van, a kereskedők ezen a napon óriási kedvezményekkel csábítják magukhoz a vásárlókat. Míg a tengerentúlon nem ritka, hogy a boltok vevői egymás kezéből tépik ki az árukat, hazánkban sokkal népszerűbb az interneten történő vásárlás. Az Extremeaudio-nál személyesen és interneten is élhet a kiemelt kedvezményekkel. Webáruházunkban sorban állás nélkül vásárolhatja meg a kiszemelt termékeket. 10 ezer forint feletti vásárlás esetén pedig garantáltan ingyen házhozszállítjuk azt!
2015. 10. 30. 12:11:03
Eredeti Bose tervek szerint, a gyártó előírásainak megfelelően berendezett házimozibemutató fal készült az Extreme Audio-ban. A boltban, ahol mindig találtok valami újat ha a két látogatás között akár csak pár hét is telt el, ezúttal közvetlenül a bejárat melletti területet alakítottuk át. Ide került az amerikai gyártó kínálata, a fejhallgatóktól, a hordozható hangrendszereken át, egészen aházimozi összeállításokig. Olvassátok el az AV-Online első benyomásait az új installációról!
2015. 10. 22. 12:16:37

A DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja – nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

2015. 10. 16. 16:09:41

Kövesd nyomon az akciós naptárunkat, hogy ne maradj le a naponta változó egyedi ajánlatainkról!

A naptárban láthatod milyen termék van épp ma akcióban, de azt is, hogy mik voltak és hogy mik lesznek még!
Akkor se aggódj, ha lemaradtál egy akcióról, mert lehet, hogy a következő héten, újra visszatér.
Hogy melyik nap? Azt még nem áruljuk el ;)