Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Megérkezett a Neat Acoustics

Megérkezett a Neat Acoustics A legújabb generációs Motive hangsugárzók az eredeti modell kifinomult megjelenését megőrizve minden téren lényegesen nagyobb teljesítménnyel ajándékozzák meg a felhasználót. A 2005 óta gyártott díjnyertes Motive termékcsalád az egész világon osztatlan sikert aratott a felhasználók és a szakértők köreiben egyaránt. Az eredeti kialakítás a teljesítmény és az összhatás finomítása érdekében folyamatos fejlesztésen esett át.
 
A legújabb generációs Motive hangsugárzók az eredeti modell kifinomult megjelenését megőrizve minden téren lényegesen nagyobb teljesítménnyel ajándékozzák meg a felhasználót.

A 2005 óta gyártott díjnyertes Motive termékcsalád az egész világon osztatlan sikert aratott a felhasználók és a szakértők köreiben egyaránt. Az eredeti kialakítás a teljesítmény és az összhatás finomítása érdekében folyamatos fejlesztésen esett át.

Az első és legszembetűnőbb módosítás az SX széria magassugárzóját érintette. A Neat mindig is úgy vélte, hogy a magassugárzó a többutas hangsugárzók legfontosabb alkotórésze, egyben az összhatás legjelentősebb kulcseleme. Az eredetileg titánból készített dóm alakú magassugárzót egy fokozott merevséget nyújtó és eloxált fekete bevonattal ellátott újonnan kifejlesztett alumínium egység váltotta fel. 

Az új SXT magassugárzó jóval természetesebb és tisztább hangképet nyújt, miközben az elődje kiváló teljesítményét és minőségét is megőrizte. A Neat tervezői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a Motive szériában alkalmazott magasfrekvenciás egységet a rendszer összteljesítményének maximalizálása érdekében jóval természetesebb hangzásvilágot nyújtó elemmel váltsák fel. A kipróbált magassugárzók általában a legfontosabb területeken - különösen a dinamika terén - múlták alul a várakozásokat, így a mérnökök úgy döntöttek, hogy a Neat meglévő, dóm alakú fordított magasfrekvenciás egységét fejlesztik tovább. A fejlesztések során megalkotott, eloxált alumíniumból készített dóm alakú magassugárzó a titán változatok kiemelkedő jellemzőit a felső tartományokban sokkal hatékonyabb magasfrekvenciás válaszreakciókkal ötvözi.

Az újonnan alkalmazott magassugárzó a keresztváltók módosítását is megkövetelte, melyek a felhasznált kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően immáron a Neat felsőkategóriás termékeihez hasonlatos teljesítményt nyújtanak. A Neat mérnökei egyszerű felépítésű háromelemes keresztváltókat használtak fel, melyek már többszörösen bizonyítottak. A belső merevítésnek, valamint a készülékszekrény zajcsillapításának továbbfejlesztése mellett a mérnökök a kiváló mélyhangzás és a kevésbé zárt kialakítás ellenére is tökéletes szabályozhatóság elérése érdekében modellenként optimalizálták az alacsonyfrekvenciás hangolást.

A tetszetős kialakítású, felhasználóbarát Neat Motive SX széria minden egyes alkalommal meggyőző hangteljesítménnyel és lenyűgöző zenei élménnyel ajándékozza meg a hallgatóságot!


Burkolat: fehér szatén, természetes tölgy, amerikai diófa, fekete tölgy. Igény esetén egyéb burkolatokkal.

SXC standard burkolat: kizárólag fekete tölgy
Tartalomhoz tartozó címkék: hír