Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha CX-A5200 11.2 házimozi előerősítő (Bemutató darab)

Ár:
789.999 Ft
699.999 Ft
Kedvezmény: 11%
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: 4957812632812-DEMO
Szín
 
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 

 

CX-A5200


Abszolút minőség. Az audio/video készülékek és előerősítő processzorok tervezésekor szerzett tapasztalatával a Yamaha egy lépéssel tovább haladt a legmagasabb minőséggel az AVENTAGE sorozatában.


Jellemzők:

 • Alumínium elülső panel, H alakú keresztkeret és merev alsó keret
 • 11.2 csatornás előerősítő kiegyensúlyozott XLR kimenetekkel
 • Dolby Atmos® és DTS: X ™ akár 7.2.4-csatornás
 • Dual ESS SABRE PRO ES9026PRO Ultra DAC
 • Hangvezérlés az Alexa-val
 • Fejlett HDMI zóna-váltás (2. zóna)
 • HDCP 2.2, nagy dinamikatartomány (HDR) és BT.2020 kompatibilitás
 • Surround: Az AI ™ technológia automatikusan optimalizálja a hangot valós időben
 • Wi-Fi®, Bluetooth, AirPlay® és Spotify Connect
 • Stream Pandora®, Spotify, Napster, SiriusXM internetes rádió, TIDAL, Deezer és több ezer ingyenes internetes rádióállomást

A Yamaha harmadik generációs AVENTAGE szériájának CX-A5200 AV előerősítője és MX-A5200 végerősítője az elődmodellekhez képest megerősített tápegységekkel és továbbfejlesztett házzal rendelkeznek, de a legelőremutatóbb újdonság az előerősítő-processzor 3D térhangzását mesterséges intelligenciával optimalizáló „Surround:AI” technológiája.

Ismerje meg a CX-A5200 előerősítőt. Tapasztalja meg a háromdimenziós surround hangformátumokat a következő generációs audio/video technológiákkal, mint még soha. Koppintson a fejlett Yamaha digitális jelfeldolgozásra a CINEMA DSP HD3-mal, használja a testreszabás legjobb beépített funkcióit, és élvezze a mai napig kínált legújabb házimozi-technológiákat. Most a MusicCast segítségével ez az eszköz kibővíthető, hogy vezeték nélküli többszemélyes hanglejátszást biztosítson, mindezt egy egyszerű alkalmazással vezérelheti.

A hangminőség elérése kiváló minőségű alkatrészekkel az optimális teljesítmény érdekében

Az AV-készülék minden egyes része befolyásolja a hangminőséget. Az AVENTAGE modellek esetében több időt vesz igénybe, hogy megtalálja a lehető legmagasabb teljesítmény eléréséhez szükséges pontos alkatrészeket. A hangtechnikusok átviszik a modellt egy tesztelési folyamaton, hogy "hangolják" a vevő hangját.


Nagy megbízhatóságú, kiegyensúlyozott be-/ és kimenetek és magas minőségi XLR csatlakozók

Elektromos zaj keletkezhet más AV-komponensekkel való összeköttetésből, valamint a külső zajforrásokból. Annak érdekében, hogy a CX-A5200 ne legyen hatással a torzításra, olyan kiegyensúlyozott csatlakozókat használ, amelyek hangszigeteltek és ugyanolyan típusúak, mint a professzionális audiovizuális eszközökben találhatóak. Még a kiegyensúlyozatlan RCA csatlakozás olyan földi érzékelő átviteli módszert is alkalmaz, amely egyszerű és kiegyensúlyozott átvitelt biztosít. Ha minden egyes csatornát egymástól függetlenül használnak, az előerősítő és a tápfeszültség erősítő áramlásának hatása megszűnik, minimalizálva a hangminőség romlását a kapcsolat miatt. Az XLR csatlakozók lehetővé teszik a hosszú kábelek használatát, amelyek szükségesek lehetnek a mélysugárzó csatlakoztatásához. A CX-A5200-nak van egy kiegyensúlyozott audio bemenete a csúcsminőségű forráselemekhez, például a CD-lejátszókhoz.

Rendkívül részletes hangzást biztosítanak a magas minőségű alkatrészek és a design

Minden csatorna nagyteljesítményű ESS ES9016 DAC-ot használ, amelyek 192 kHz/32 bites feldolgozást, kiváló SN arányt és nagy dinamikatartományt biztosítva a Blu-ray lemezek és más lejátszók, valamint a nagyfelbontású forrás bemeneteknek a hálózaton keresztül. A DAC áramköröknek köszönhetően, amely stabil földelést biztosít (DAC a Pure Ground), D/A konverzió számára. Egy új hangerõszabályzó IC alacsony zajszintet és kiváló hangzás-orientálódást tesz lehetõvé, és a kiváló, alacsony jitteres órajelet a tiszta és élénk hálózati hanghoz. Ezenkívül a belső kialakítás elválasztja a tápegységeket az analóg áramköri lapoktól, ezzel kiküszöböli a digitális áramkörök által okozott nagy frekvenciájú zavarokat. Az árnyékolt tápegységek korlátozzák a zajkibocsátást és a nagy teljesítményű transzformátor minimalizálja a rezgéseket.

Speciálisan tervezett nagy merevségű ház

Ezen előerősítők részeként nincs kompromisszumos kialakítás, a Yamaha olyan fejlett vázat hozott létre, amely erős merevséggel rendelkezik. Az alváz merevségét egy háromrétegű szerkezet erősíti, amely magában foglal egy független felső fedelet, alumínium oldalsó paneleket és egy H alakú keresztkeretet. Az alsó burkolat közepén található ART (Anti-Resonance Technology) a külső áramkörök és a kényes részek kiegészítő rezgéseinek levezetését intézi.

 

MusicCast

Az összes zeneszámhoz egyszerű alkalmazással férhet hozzá és vezeték nélkül továbbíthatja az otthonában a meglévő Wi-Fi® hálózat használatával.

 • Hallgassa meg a Pandora®, a Spotify, a Napster, a SiriusXM internetes rádió, a TIDAL, a Deezer, a több ezer ingyenes internetes rádióállomást és az intelligens eszközökön és számítógépeken tárolt zenéket.
 • Az összes MusicCast termék teljes mértékben Wi-Fi, Bluetooth® és AirPlay® készülékekkel bővíthető.
 • Ha készen áll, hozzáadhat MusicCast vezeték nélküli hangszórókat, hangsávokat vagy más eszközöket akár 9 másik helyiségben és hallgassa.
 • A MusicCast használatával nem kell vezetékeket behúzni.

Alexa a MusicCast-on

Az Amazon Alexa-kompatibilis eszközök - többek között az Echo, a Dot, a Tap és a Show - képesek bármelyik MusicCast termék kulcsfontosságú funkcióinak vezérlésére hangutasításokkal. Fedezzen fel egy új, izgalmas módot a zene és a szórakoztatás élményeinek ellenőrzésére otthonában.

Bluetooth® kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz

A CX-A5200 Bluetooth® funkcióval rendelkezik, így könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonokon és egyéb eszközökön. A Yamaha Compressed Music Enhancer modulja mostantól a Bluetooth audioátvitel érdekében optimalizált, így biztosítva, hogy a zene élénk hangminőséget biztosítson a vezeték nélküli lejátszás során.

Bluetooth streaming

A vezeték nélküli működés kényelmesebb, mint valaha. A CX-A5200 a legmodernebb Bluetooth technológiával rendelkezik.

4K Ultra HD teljes támogatás 4K60p, HDCP2.2, HDR * Video és BT.2020 áttöltéssel

Ez az AV vevő teljesen támogatja a legújabb HDMI szabványokat. A 4K videó 60 kép / másodperces áthaladásának köszönhetően teljes mértékben élvezheti a 4K felbontású videokép minőségét a lebontás nélkül. Ezenkívül megfelel a HDCP2.2 szerzői jogi védelmi szabványnak a 4K video átvitelhez. Emellett támogatja a HDR (High Dynamic Range) videót is, amely jobb képminőséget nyújt, miközben egyidejűleg nagyobb részleteket biztosít a kép sötét és élénk részei számára. Ezenkívül támogatja a BT.2020 áthaladás szélesebb színskáláját.

* A HDR engedélyezéséhez jövőbeli firmware-frissítésre van szükség. 


Yamaha videó feldolgozás

A videokamerákkal szerzett tapasztalatával a Yamaha számos fejlett feldolgozási technikát készített, amelyek az AV vevők videó feljavítási képességeire vonatkoznak.

Fejlett HDMI zóna-váltás Lehetővé teszi a soha nem látott AV-váltást több zónára

Miközben a szabványos HDMI zóna-váltás csak a HD és a második zónákba küldhet HD videot, a fejlett HDMI® zóna-váltás a Yamaha-tól lehetővé teszi, hogy minden audio- és videojel-forrás közül választhasson a 2. zónában. A képernyőn megjelenő grafikus felhasználói felület megkönnyíti a tartalom böngészését és kiválasztását a második zónában, függetlenül attól, hogy mit játszik a fő zónában.

* A második HDMI kimenet a 4. zónához is rendelhető (csak HDMI bemenetek).

Hálózati funkciók

Ez az AV vevő számos olyan hálózati funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik több forrás elérését. Az AV-vevőt a WebBrowser Control használatával csatlakoztathatja Mac®-hez vagy PC-hez, és az internetes rádiót, a Pandora®, a Rhapsody®, a Spotify vagy a SiriusXM Internet Rádió kétirányú vezérlését teszi lehetővé. Az AV Controller App (az iTunes® vagy a Google Playen keresztül) számos funkciót vezérel iPod®, iPhone®, iPad® vagy Android ™ telefonokról / táblagépekről.

Beépített Wi-Fi és Wireless Direct

A beépített Wi-Fi lehetővé teszi vezeték nélküli kapcsolatot a vezeték nélküli útválasztóval, ami nagyban megkönnyíti a rendszeres kapcsolatokat a hálózati hang (PC / NAS) és a zene streaming szolgáltatások élvezetéhez. Ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi útválasztó, az egyedülálló Wireless Direct funkció nemcsak az AV Controller App, az AirPlay® stb. Segítségével közvetíti a zenét közvetlenül az okostelefonról vagy a táblagépről, hanem lehetővé teszi az AV-vevő vezérlését is .

 

 

Paraméterek

Csatornák száma 11.2
Dolby Atmos igen
3D igen
Streaming Spotify, Pandora, Rhapsody, SiriusXM
HDMI bemenet 7 db
HDMI kimenet 3 db
CINEMA DSP HD3 II:igen, 34 DSP
4K Ultra HD átengedés, felskálázás igen
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) igen
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
Beszédhang kiemelés van
USB csatlakozás van
Zóna funkció 4 zóna
Optikai bemenet 3 db
Digitális Koax bemenetek 3 db
Analóg audio bemenetek 9 db
Komponens videó bemenetek 4 db
Komponens videó kimenetek 1 db
Kompozit videó bemenetek 4 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 2 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 190 x 473 mm (antennával: 435 x 270 x 473 mm)
Garancia 24 hónap
Tömeg (csomagolás nélkül) 15.2 kg
Aranyozott csatlakozó igen
Kettős kábelezési lehetőség igen
Magas minőségű alkatrészek igen
Pure Direct üzemmód igen
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.1 Watt
AM/FM tuner igen
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
Phono bemenet van
MHL igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek