Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha RX-A1080 7.2 házimozi erősítő, fekete (bemutató darab)

Ár:
589.999 Ft
449.999 Ft
Kedvezmény: 24%
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: 4957812633130-DEMO
Szín
 
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 

 

RX-A1080

High-end 7.2 csatornás AVENTAGE modell a legfejlettebb Surround funkciókat kínálja: AI képesség és a legújabb hálózati funkciók.


Jellemzők:

 • 7 csatornás surround hang
 • 110 W csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2-ch vezérlés)
 • 165 W csatornánként (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1-ch hajtva)
 • 170 W csatornánként (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch hajtva)
 • Surround: AI automatikusan optimalizálja a térhatást valós időben
 • Dolby Atmos® és DTS: X™, CINEMA DSP HD3
 • YPAO™ -RSC többpontos méréssel és precíziós EQ-vel
 • Vezeték nélküli surround hangsugárzók hozzáadása* (* MusicCast 20 vagy MusicCast 50)
 • Amazon Alexa hangvezérlés kompatibilitás* (* Az elérhetőség változó régiók szerint)
 • Kiváló minőségű alkatrészek az optimális teljesítmény érdekében
 • MusicCast
 • Beépített zenei streaming szolgáltatások
 • HDMI® (7 be-/ 3 kimenet) a Dolby Vision™ és a Hybrid Log-Gamma használatával
 • Phono bemenet

ÚJ MÉRFÖLDKŐ A TÖKÉLETES HANGZÁSBAN

Fedezze fel a legfejlettebb filmes surround hangzást. Áttörés a surround technológiában: Az AI technológia elemzi a szórakoztató tartalmat, és valós időben optimalizálja a térhatású hanghatást.
 

AZ "INTELIGENS" OTTHON RÉSZE

A legmodernebb konfigurációs lehetőségek és a páratlan sokoldalúság kielégíti a legigényesebb, teljes otthoni alkalmazást.
 

EGYSZERŰEN IRÁNYÍTHATÓ

Egyszerű működtetés, akár speciálisan tervezett kompatibilis alkalmazások használatával, intuitív fedélzeti menüvel, akár az Amazon Alexa hangvezérlő készülékeivel együtt.
 

ÚJ MÉRFÖLDKŐ A TÖKÉLETES HANGZÁSBAN


 


 

Cinema Surround: AI
 

A DSP-be épített AI-technológia elemzi a szórakoztató tartalmat, majd létrehozza az optimális térhatást, hogy a legnagyobb hatással reprodukálja azt. Ez az AI elemzi a jeleneteket olyan különféle hangelemekkel, mint a párbeszéd, a háttérzene, a környezeti hangok és a hanghatások, és automatikusan optimalizálja a térhatást valós időben, akárcsak egy hangmérnök, aki a legmegfelelőbb hangot a legjobban állítja be.


 

Félelmetes realizmus a térhangzásban
Dolby Atmos® és DTS-X ™ lejátszás a CINEMA DSP HD3 rendszerrel

Ez az AV vevő támogatja a Dolby Atmos és a DTS-X lejátszást a CINEMA DSP HD3 technológiával, a térhatású hangélményt új magasságokba helyezve. A felújított CINEMA DSP HD3 új jelfeldolgozó algoritmusokkal és három nagy teljesítményű processzorral rendelkezik. Ez maximalizálja a színházi hanghatásokat, és pontosan reprodukálja a realizmus új dimenzióját hangzásmezőként, gazdag jelenlétérzetet és a határok érzetét. Élvezni fogja a reális filmes hangzásokat.

A tiszta hang érdekében
Nagyon merev építés

Az AVENTAGE RX-A1080 modell elegáns, tiszta kialakítású, elegáns alumínium előlappal rendelkezik. Még ennél is fontosabb, hogy a készülék kivételesen erős, belső keresztmetszetű, H-alakban megerősített belső térrel rendelkezik. Ezenkívül az Anti Resonance Technology (A.R.T.), amely egy ötödik lábbal rendelkezik az egység közepén, amely megakadályozza a vibrációkat a hálózati transzformátorból. Ezeknek köszönhetően a telepítési stabilitás javul, és az alváz rezonancia eloszlik, hatékonyan kiküszöböli a külső rezgést, és így a legmagasabb hangminőséget biztosítja.

Optimális teljesítmény
Kiváló minőségű alkatrészek

Az AV-vevőkészülék minden egyes része befolyásolja a hangminőséget. Az AVENTAGE modellek esetében gondosan kiválasztva a kiváló minőségű alkatrészek - beleértve a nagy kapacitású erősítőegységet csillapító hűtőbordával, egyéni nagy teljesítményű transzformátorral, nagy teljesítményű DSP készülékekkel és így tovább, hogy a lehető legmagasabb teljesítményt érje el. Ráadásul a hangtechnikusok szigorú tesztelési folyamatokat alkalmaznak a vevő hangjának "optimalizálására".


 

Professzionális hang
ESS SABRE™ PRO 9007S Premier DAC

A SABRE 9007S Premier Audio DAC ESS technológiával készült kivételesen jó jel-zaj aránya és 120 dB dinamikus tartomány elérése érdekében ez az AV vevő professzionális minőségű digitális hangot állít elő.


 

Professzionális hangoptimalizálás
YPAO™ - R.S.C. több pontméréssel és precíziós EQ-val

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) elemzi a helyiség akusztikáját, és különböző hangszóró jellemzőket méri, majd kalibrálja a hangparamétereket, hogy optimális hangzást érjen el bármelyik hallgatási pozícióban. Precíziós EQ-számítást alkalmaz a legtermészetesebb helyiség akusztika és a Reflected Sound Control elérése érdekében a korai reflexiók korrekciójára a stúdió minőségű hangzás érdekében. Szintén DSP effektust normalizál, amely a CINEMA DSP paramétereket a visszavert hangok alapján változtatja.

AZ "INTELIGENS" OTTHON RÉSZE


 


 

Szabad és egyszerű elhelyezés
Vezeték nélküli surround hangszórók

Kombinálja az AV-vevőt a MusicCast 50 vagy a MusicCast 20 vezeték nélküli hangszóróval és élvezze a hihetetlen kényelmet otthoni színház létrehozásához vezeték nélküli hátsó hangszórókkal. Sőt, hihetetlenül realisztikus hangzást kap tiszta, zavarmentes beállítással. Könnyedén átalakíthatja jelenlegi nappaliját egy különleges szórakoztató környezetté, ahol teljesen élvezheti a filmeket és a zenéket.


 

Multi-room Audio
MusicCast

A MusicCast több helyiségben képes hangot közvetíteni. Egyszerűen csatlakoztassa az összes MusicCast eszközt ugyanarra a hálózatra és elkezdheti megosztani a hangot az otthonában.


 

A zene világa
Streaming szolgáltatások

Fedezze fel a zene világát a beépített zenei streaming szolgáltatással. A lejátszási listák és dalok telefonról vagy a számítógépről az RX-A1080-ra szinkronizálva, a zenei streaming szolgáltatás megnyitja Ön előtt a lehetőséget. * A zenei streaming szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.


 

Könnyen élvezheti a 11 csatornás realista hangzást
Virtuális hangzás technológia

Az RX-A1080 három Yamaha eredeti nagyteljesítményű DSP-vel rendelkezik, nagy sebességű és nagy kapacitású audió jelfeldolgozással. Ennek eredményeképpen a CINEMA DSP HD3 lejátszása akár 11 csatornás hangot is képes lejátszani - akár egy 7 csatornás rendszeren is. A téradatok teljes reprodukálása, beleértve a függőleges tengelyt is, elősegíti a túlnyomóan realisztikus hangzáskép létrehozását. * Az előlapi hangszóróhoz csatlakozik. Dolby Atmos és DTS: X jelek nem használhatók ezekkel a virtuális funkciókkal.


 

Kényelem
Három HDMI kimenet

Mivel az RX-A1080 három HDMI kimeneti csatlakozóval rendelkezik, egyszerre csatlakoztatható TV-hez, LCD-projektorhoz és más eszközökhöz. Ez azt jelenti például, hogy a szokásos módon használhatja a tv-készüléket, de a kivetítővel kedvenc filmjeit és speciális programozását használja, vagy ugyanazt a fő tartalmat jeleníti meg más helyiségekben is - könnyen és anélkül, hogy kapcsolatokat kellene cserélnie. Természetesen a beépített HDMI funkciók a legmodernebb HDR (Dolby Vision Compatible, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p passthrough, 4K upscaling megoldásokat is kínálja.


 

Hallgassa kedvenc lemezeit
Phono bemenet

Ez az AV vevő biztosítja a phono bemeneti csatlakozót, lehetővé téve, hogy csatlakoztasson egy lemezjátszót, és élvezze a zenét a hanglemezeiről.


 

Fejlett házimozi hangzás
7.2-csatorna

Ehhez az AV-vevőhöz külső erősítőt (előerősítőt) csatlakoztathat a hangszórók hangjának javítása érdekében. Például a házimozinál a fontos elülső csatornát kihasználó teljesítményerősítő használatával nagyobb rugalmasságot lehet elérni egy olyan rendszer kiépítésében, amely nagy hangsúlyt fektet a hangminőségre


Élvezze a digitális rádiózást
DAB/DAB+ Tuner

Digitális hangátviteli képesség, a DAB és a továbbfejlesztett DAB+ technológiával, nagy hangminőségű rádióállomások széles választékát kínálja. További előnyei közé tartozik a rendelkezésre álló állomás automatikus kiválasztása egy kényelmes listából és hasznos információs kijelző, beleértve az állomás nevét és a zenei műfajt. * A DAB / DAB + tuner funkció elérhetősége régiónként változik.

EGYSZERŰEN IRÁNYÍTHATÓ


 


 

Akkor beszéljünk
Alexa a MusicCast-on

"Alexa, kérd meg a MusicCast-ot, hogy játsza le az összeállított "Kedvenc 1" könyvtárat a konyhában." Az Alexa hangvezérlés integrációjával mindössze annyit kell tennie, hogy utasít. Az RX-A1080 teljes mértékben kompatibilis az Amazon hangvezérlő készülékeivel. Üdvözöljük az okos otthonban. * Az Amazon Alexa által nyújtott hangutasítások elérhetősége régiónként változik.


 

Egyszerű működés, részletes beállítások
AV Controller App

Ezzel a könnyen használható alkalmazás segítségével kényelmesen és "intelligensen" vezérelheti az AV-vevő teljesítményét, hangerejét, bemeneteit, DSP módjait - és még sok mást is - egy iOS vagy Android™ eszközről. Használhat akár 23 különböző nyelvet is és testreszabhatja a felületet. A tablett verziója is elérhető.


 

Könnyen használható és többnyelvű
Fejlett grafikus felhasználói felület

A Yamaha legújabb grafikus felhasználói felülete nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, világos, könnyen kezelhető menük segítségével, tartalmaz egy választható állapotjelzőt, amely bemeneti jelforrást, hangerőszintet, DSP módot és hangformátumot jelenít meg. A használati útmutató nyolc nyelven érhető el: angol, francia, német, spanyol, olasz, orosz, japán és kínai.


 

Élvezze a két zónás lehetőséget
Több zóna funkció (2. zóna)

A Zone2 kompatibilis hangsugárzó kivezetésekkel ez a rendszer ugyanazt (vagy akár más) AV tartalmat is elküldi a fő szobában, hogy játsszon egy másik szobában. Ha például a hangszóró a hálószobába vagy a konyhába van telepítve, akkor eljuthat a másik szobába, és élvezheti az azonos vagy különböző főszobai tartalmak meghallgatását.


Bi-amp csatlakozás
Még magasabb minőségi hang

Ez az AV rádióerősítő két erősítő képességgel rendelkezik, amely az első hangsugárzók (L, R) magas hangerejét független erősítőkkel vezérli, így lehetővé válik az első csatornákon még jobb minőségű hangzás - ez fontos szempont a házimozirendszerekben.

Paraméterek

Csatornák száma 7.2
3D van
Streaming Spotify, Pandora, JUKE
Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva) 170W (6 ohm, 0.09% THD)
HDMI bemenet 7 db
HDMI kimenet 3 db
4K Ultra HD átengedés, felskálázás van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
HTC connect van
internet rádió van
App vezérlés van
Bemérő mikrofon van
Beszédhang kiemelés van
USB csatlakozás van
Zóna funkció 2 zóna
Optikai bemenet 3 db
Digitális Koax bemenetek 3 db
Analóg audio bemenetek 9 db
Komponens videó bemenetek 2 db
Kompozit videó bemenetek 4 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 182 x 439 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 14.9 kg
Kettős kábelezési lehetőség van
Pure Direct üzemmód igen
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.1 Watt
AM/FM tuner van
Phono bemenet van
Surround AI igen
CINEMA DSP HD3 van
DSP Program 24
Dialógus-szint beállítása van
Virtuális jelenet hangszóró van
Virtuális hátsó hangszóró van
Dolby Atmos van
Dolby TrueHD van
Dolby Digital Plus van
Dolby Surround van
DTS X van
DTS-HD Master Audio van
Fájl formátumok MP3 / WMA / MPEG-4 AAC:up to 48 kHz / 16-bit, ALAC:up to 96 kHz / 24-bit, FLAC:up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF:up to 192 kHz / 32-bit, DSD:up to 11.2 MHz
Pure Direct van
YPAO van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!