Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha RX-A680 7.2 házimozi erősítő, fekete

Ár:
239.999 Ft
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: 4957812629379
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-07

Leírás

 

 

RX-A680

7.2 csatornás AV erősítő kiváló hangminőséggel és a legfrissebb hálózati funkciókkal.


Jellemzők:

 • 7 csatornás surround hang
 • 80 W csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2-ch vezérlés)
 • 115 W csatornánként (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1-ch hajtva)
 • 145 W csatornánként (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch hajtva)
 • Dolby Atmos® és DTS:X™
 • YPAO™
 • Vezeték nélküli surround hangsugárzók hozzáadása* (* MusicCast 20 vagy MusicCast 50)
 • Amazon Alexa hangvezérlés kompatibilitás* (* Az elérhetőség változó régiók szerint)
 • Kiváló minőségű alkatrészek az optimális teljesítmény érdekében
 • Beépített zenei streaming szolgáltatások
 • HDMI® (4 be-/ 1 kimenet) a Dolby Vision™ és a Hybrid Log-Gamma használatával
 • Phono bemenet

Dolby Atmos® és DTS:X™

Tapasztalja meg a mozi-térhangzás legújabb fejlesztéseit - elképesztő realizmus és felülmúlhatatlan teljesítmény - a hangtechnológia legnagyobb szintjéről.
 

A szórakoztatás világa

A MusicCast segítségével egyetlen gombnyomással elérheti a szórakoztató források és a beállítási konfigurációk lenyűgöző változatát.
 

Egyszerűen irányítható

Egyszerű működtetés, akár speciálisan tervezett kompatibilis alkalmazások használatával, intuitív fedélzeti menüvel, akár az Amazon Alexa hangvezérlő készülékeivel együtt.
 

Dolby Atmos® és DTS:X™


 


 

Félelmetes realizmus a térhangzásban
Dolby Atmos® és DTS-X™

Ezekkel a csodálatos hangtechnológiával való kompatibilitás egy közönséges pillanatot rendkívüli élménnyé teszi. Lélegzetelállítóan gazdag és reális surround hangzást biztosítanak, pozícionálják és mozgatják az egyes hangokat a szoba bármely virtuális pontjához, beleértve a fej fölötti teret is. Tapasztalja meg a túlnyomóan reális hangzást - közvetlenül a házimozi szobájában.


 

Merüljön el a hangokban
CINEMA DSP 3D

Ez az egyedülálló Yamaha saját hangzáskép-létrehozó technológiája a mért hangtéradatok és a digitális jelfeldolgozás kombinálásával jött létre. A Yamaha összegyűjtötte a világhírű koncerttermeiből és zeneműveleiből származó hangtájékoztatási adatokat a koncerttervezés és a hangkeverés területén. Az óriási információcsomag digitalizálásával és beépített LSI eszközökbe való beépítésével hatékonyan reprodukálja a koncerttermek hangzását szobájában. Merüljön el filmjei elképesztő realizmusában, és lépjen be a mély színházi hangzás világába.


 

A tiszta hang érdekében
Anti Resonance Technology

Az Anti Resonance Technology (A.R.T.), amely egy ötödik lábbal rendelkezik az egység közepén, amely megakadályozza a vibrációkat a hálózati transzformátorból. Ezeknek köszönhetően a telepítési stabilitás javul, és az alváz rezonancia eloszlik, hatékonyan kiküszöböli a külső rezgést, és így a legmagasabb hangminőséget biztosítja.


 

Professzionális hangoptimalizálás
YPAO™

Az YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) elemzi a helyiség akusztikáját és a rendszerét, majd pontosan beállítja a különböző hangparamétereket, hogy a lehető legjobb hangzást biztosítsa a szobájában. Egyszerűen úgy, hogy a mellékelt mikrofont a hallgatási pozícióba helyezi és az YPAO kapcsolót bekapcsolja, a rendszer automatikusan hangolva van, hogy az otthoni színházban optimális teljesítményt nyújtson.


 

Optimális teljesítmény
Kiváló minőségű alkatrészek

A Yamaha AV vevők teljesen diszkrét teljesítményerősítőkkel rendelkeznek a torzítás minimalizálása és az analóg és digitális áramkör független, tiszta tápellátása érdekében. Különösen nagy teljesítményű, 384 kHz/32 bites DAC-ot is tartalmaznak, független feszültségellátással. A hangerő szabályozásához új, magas hangminőségű IC-t alkalmaznak, a nagy hőelvezetők elnyomják a rezgéseket. Minden részletre lebontva ezeket az AV-vevőket a lehető legmagasabb hangminőségre tervezték.

A szórakoztatás világa


 


 

Szabad és egyszerű elhelyezés
Vezeték nélküli surround hangszórók

Kombinálja az AV-vevőt a MusicCast 50 vagy a MusicCast 20 vezeték nélküli hangszóróval és élvezze a hihetetlen kényelmet otthoni színház létrehozásához vezeték nélküli hátsó hangszórókkal. Sőt, hihetetlenül realisztikus hangzást kap tiszta, zavarmentes beállítással. Könnyedén átalakíthatja jelenlegi nappaliját egy különleges szórakoztató környezetté, ahol teljesen élvezheti a filmeket és a zenéket.


 

Multi-room Audio
MusicCast

A MusicCast több helyiségben képes hangot közvetíteni. Egyszerűen csatlakoztassa az összes MusicCast eszközt ugyanarra a hálózatra és elkezdheti megosztani a hangot az otthonában.


 

A zene világa
Streaming szolgáltatások

Fedezze fel a zene világát a beépített zenei streaming szolgáltatással. A lejátszási listák és dalok telefonról vagy a számítógépről az RX-A1080-ra szinkronizálva, a zenei streaming szolgáltatás megnyitja Ön előtt a lehetőséget. * A zenei streaming szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.


 

Könnyen élvezheti a 9 csatornás realista hangzást
Virtuális hangzás technológia

A CINEMA DSP 3D teljesítményével a virtuális jelenlét hangsugárzó funkciója teljes mértékben kihasználja a középső és a hátsó hangsugárzókat, így hangos információkat hozhat létre a jelenlét (magasság) hangszóróinak szokásos telepítéséről. Ezenkívül ez a modell egy Virtual Surround Back Speaker funkciót is tartalmaz. Még hátsó hátsó hangsugárzók használata nélkül is élvezheti a természetesebb térhatású hangzást a CINEMA DSP 3D-nek köszönhetően - akár 9.1 csatornás térhatású virtuális egyenértéket biztosít, még egy 5.1 hangszóró konfigurációval is. * Dolby Atmos és DTS: X jelek nem használhatók ezekkel a virtuális funkciókkal.


 

Hallgassa kedvenc lemezeit
Phono bemenet

Ez az AV vevő biztosítja a phono bemeneti csatlakozót, lehetővé téve, hogy csatlakoztasson egy lemezjátszót, és élvezze a zenét a hanglemezeiről.


Élvezze a digitális rádiózást
DAB/DAB+ Tuner

Digitális hangátviteli képesség, a DAB és a továbbfejlesztett DAB+ technológiával, nagy hangminőségű rádióállomások széles választékát kínálja. További előnyei közé tartozik a rendelkezésre álló állomás automatikus kiválasztása egy kényelmes listából és hasznos információs kijelző, beleértve az állomás nevét és a zenei műfajt. * A DAB / DAB + tuner funkció elérhetősége régiónként változik.

EGYSZERŰEN IRÁNYÍTHATÓ


 


 

Akkor beszéljünk
Alexa a MusicCast-on

"Alexa, kérd meg a MusicCast-ot, hogy játsza le az összeállított "Kedvenc 1" könyvtárat a konyhában." Az Alexa hangvezérlés integrációjával mindössze annyit kell tennie, hogy utasít. Az RX-A1080 teljes mértékben kompatibilis az Amazon hangvezérlő készülékeivel. Üdvözöljük az okos otthonban. * Az Amazon Alexa által nyújtott hangutasítások elérhetősége régiónként változik.


 

Egyszerű működés, részletes beállítások
AV Controller App

Ezzel a könnyen használható alkalmazás segítségével kényelmesen és "intelligensen" vezérelheti az AV-vevő teljesítményét, hangerejét, bemeneteit, DSP módjait - és még sok mást is - egy iOS vagy Android™ eszközről. Használhat akár 23 különböző nyelvet is és testreszabhatja a felületet. A tablett verziója is elérhető.


 

Telepítse könnyedén
AV telepítési útmutató

Használja ezt a speciális alkalmazást, és szakértői segítséget kapjon az AV-vevő és a forráseszközök közötti kábelcsatlakozással. Még a különböző beállítások, például a hangszóró csatlakozások, a TV és a forráskapcsolat és a teljesítményerősítő hozzárendelése révén is segít.


Bi-amp csatlakozás
Még magasabb minőségi hang

Ez az AV rádióerősítő két erősítő képességgel rendelkezik, amely az első hangsugárzók (L, R) magas hangerejét független erősítőkkel vezérli, így lehetővé válik az első csatornákon még jobb minőségű hangzás - ez fontos szempont a házimozirendszerekben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek