Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Yamaha RX-S601D 5.1 házimozi erősítő DAB+ (Bemutató darab)

Ár:
209.999 Ft
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: 4957812587587-DEMO
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-07

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 
 
 

RX-S601D

A vékony és kompakt, 5.1 csatornás hálózati AV vevő Bluetooth® és Wi-Fi beépített kompatibilitást kínál. A fejlett funkciók közé tartozik a nagy felbontású audio lejátszási támogatás és a HDCP2.2 kompatibilis 4K Ultra HD átjátszás.

MusicCast

A MusicCast egy új forradalom a hálózati hangban, használja az összes MusicCast terméket együtt vagy külön-külön, teljesen Öntől függ. Vezérelje azt, mindegyik alkalmazásból, intuitív, gyors és egyszerű használatra tervezve. Használjon hangsávot, vezeték nélküli hangszórót, AV-vevőt, HiFi-hangot, attól függően, melyik felel meg legjobban, keverje össze és illessze össze, majd bővítse a MusicCast rendszert az idő múlásával. A Yamaha minden újdonsága, a MusicCast rendszer mindenki számára mindenki számára elérhető.

 
 
 

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét is külső eszközökről, például CD-lejátszóról vagy TV-ről, amely az R-N602 készülékhez csatlakozik. A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma is több helyiségben jeleníthető meg a MusicCast eszközökhöz.

Élvezze az összes kedvenc zenei forrás teljes spektrumát

Az R-N602 egy vevőegység és hálózati audio lejátszó egyetlen egységben. Használhatja azt, hogy könnyedén lejátszhassa az internetről letöltött és PC-n vagy NAS-rendszeren tárolt hangforrásokat. Vagy élvezze a streaming szolgáltatásokat és az internetes rádiót (vTunerrel). Ráadásul a Yamaha eredeti MusicCast App segítségével könnyedén élvezheti kedvenc zenéit okostelefonon vagy táblagépen vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

 
 

Wireless Music Streaming Bluetooth vagy AirPlay segítségével

Élvezze a zenét okostelefonján vagy táblagépén Bluetooth nélkül vezeték nélkül. Használhatja a kényelmes AirPlay funkciót a vezeték nélküli zenehallgatáshoz iPhone vagy iPad készülékeken. Ezenkívül a Hálózati készenlét funkció lehetővé teszi, hogy az R-N602 automatikusan be- és kikapcsoljon.

 
 
 

Az R-N602 a legújabb Bluetooth technológiával van felszerelve, így a vezeték nélküli működés kényelmesebbé válik, mint valaha. Az R-N602-ről a Bluetooth fejhallgatókra zenét hallgathat privát hallgatásra vagy Bluetooth hangszórókra.

 
 
 

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét is külső eszközökről, például CD-lejátszóról vagy TV-ről, amely az R-N602 készülékhez csatlakozik. A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma is több helyiségben jeleníthető meg a MusicCast eszközökhöz.

 
 

Vékony és kompakt

Az RX-S601 mindössze 111 mm magas és 327 mm mély. Ez szépen illeszkedik a szűk AV állványokhoz anélkül, hogy elölről kinyílt volna. Ez megkönnyíti a rendszert, ahol azt szeretné és szép megjelenést kölcsönöz.

 
 

Kiváló hang és sok fejlett funkció

Az osztály teljesítményének köszönhetően hangteljesítményt biztosít a felújított földi és tápellátási minták, valamint a gondosan kiválasztott és egyedi tervezésű alkatrészek, például a transzformátor és a hűtőborda.

Bluetooth kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz

Ez az AV rádióerősítő Bluetooth funkcióval rendelkezik, így egyszerűen kezelheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonokon és egyéb eszközökön. A Yamaha Compressed Music Enhancer most már optimalizált a Bluetooth audio átvitel érdekében, így biztosítva, hogy a zene élénk, élénk hangminőséget biztosítson még a vezeték nélküli lejátszás során is.

Bluetooth kimenet a kényelmes zenei adatfolyamhoz

Az RX-S601 a legújabb Bluetooth technológiával van felszerelve, így a vezeték nélküli működés kényelmesebbé válik, mint valaha. Az RX-S601 Bluetooth-fejhallgatókra zenét hallgathat privát hallgatásra vagy Bluetooth hangszórókra.

Wi-Fi beépített és vezeték nélküli közvetlen kompatibilis az egyszerű hálózathoz

Wi-Fi A beépített képességek lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolatot a háztartási vezeték nélküli útválasztójával, jelentősen leegyszerűsítve a rendszer kapcsolatait a hálózati audio- és zenei streaming szolgáltatások élvezetéhez. Ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi útválasztó, az egyedülálló Wireless Direct funkció nemcsak az AV Controller App zenelejátszási funkciójával, az iOS AirPlay-jével, hanem az AV Controller alkalmazással vezérli a vevőt.

Hálózati funkciók

Ez az AV vevő számos olyan hálózati funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik több forrás elérését, és javítják a működést. Csatlakoztathatja a vevőt az otthoni hálózathoz vagy az internethez, hogy élvezhesse az internetes rádiót, a Spotify® * -t, a Pandora® * -t, a JUKE-t vagy a NAS és az otthoni számítógépen tárolt zenét. Az AV Controller alkalmazás (az iTunes App Store vagy a Google Play segítségével) különböző funkciókat vezérelhet iPod, iPhone, iPad vagy Android telefonok / táblagépek használatával.

* A zenei szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.

 
 

DSP paraméterállítás az egyszerű és részletes beállításért

Ez AV erősítő sokféle hang programot hasznosít. Ezek a hang programok lehetővé teszik, hogy könnyen a megfelelő hangzásképet
érjük el, mint maga a filmek,színházak vagy koncerttermek a szobában kelnének életre. Ma már lehetőségünk van használni az
AV Controller App-ot,hogy beállítsuk a DSP paramétereket egy alap vagy haladó módban.

 
 

 

 

AirPlay támogatás

Ez az AV-vevő támogatja az AirPlay-et, ami azt jelenti, hogy az iPod touch®, az iPhone® vagy az iPad®, valamint az iTunes-on
Mac vagy PC-n keresztül fogadhat vezeték nélküli zenét. Ez megkönnyíti a zenehallgatásokat a mobileszközökön vagy számítógépén
a házimozirendszeren. A megtekintés metaadatai, például a dal címe, az előadó neve az AV vevő képernyőképén keresztül is megtekinthetők.

<

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek